Bike sharing met ons fietsdeelsysteem

Zet gemakkelijk zakelijk fietsdelen in met het slimme fietsdeelsysteem van Skopei. Verander iedere bedrijfsfiets in een slim transportmiddel, klaar om te delen en beheren. Met ons alles-in-één deelsysteem bied je optimale werkmobiliteit.

Direct boeken of reserveren

Sleutelloze ontgrendeling

GPS-tracking optioneel

Fietsen openbaar delen

Waarom fietsdelen?

Fietsdelen is niet alleen een slimme, maar ook een gezonde en milieuvriendelijke manier van reizen voor werknemers en klanten. Wie houdt er nu niet van om zich energiek en gezond te voelen terwijl je naar je werk gaat? Het stimuleren van fietsen draagt bij aan een betrokken en tevreden achterban, omdat je niet meer in de file hoeft te staan en je reistijd kunt gebruiken om te ontspannen en je gedachten op een rijtje te zetten. Met onze slimme fietssloten en deelsysteem wordt het bovendien een stuk gemakkelijker en veiliger om te fietsen naar je bestemming. En niet te vergeten, door het kiezen voor slim fietsdelen, maakt je bedrijf ook nog eens een groen statement.

  • Duurzaam
  • Gezond
  • Kostenbesparend
  • GPS-locatie
  • Slim inzicht
Deelapp voor fietsdelen
Topology app en online omgeving voor het beheren en verhuren van aanhangers

Bike sharing met Topology

Topology is de in-house ontwikkelde software van Skopei. Voor gebruikers online én als app beschikbaar voor het ontgrendelen van een fiets, terwijl organisaties in hun eigen online beheerportaal het totale aanbod fietsen kunnen beheren. Krijg inzicht in gereden routes, kosten, welke fietsen meer of minder gebruikt worden, door wie en op welke tijden.

  • Locatiegegevens
  • Status van het slot (ver- of ontgrendeld)
  • Accupercentage van het slot
  • GPS-locatie
  • Optioneel: kilometertelling

Case: Elektronisch fietsslot van NS OV-fiets

Met het slimme elektronische fietsslot van Skopei wordt de OV-fiets geopend via de OV-chipkaart. Handig voor de reiziger en zo hoeft de NS geen fysieke sloten meer te beheren.

Bike sharing als mobiliteitsaanbieder

Als mobiliteitsaanbieder fiets delen inregelen en op zoek naar een manier om duurzame mobiliteit te stimuleren? Integreer eenvoudig een Skopei Smart Bike Lock in jouw propositie. Jij de fiets en het platform, wij de slimme sloten. Daarmee draait jouw operatie volledig op jouw eigen backend, maar worden enkel het digitale sleutelbeheer en telemetriedienst via Skopei voorzien. Daardoor worden klantinterfaces en datastromen gescheiden van de slimme sloten.

Vraag een live demo aan

Onze producten ervaren? Onze specialisten laten u online of bij u op locatie graag zien hoe onze producten werken en waarde toevoegen aan uw dienstverlening.

Smart Bike Lock NFC

Koppel jouw fietsbeheersysteem aan onze elektronische fietssloten

Het Skopei Smart Bike Lock verandert iedere fiets, poolbike of e-bike in een slim vervoersmiddel. Onze slimme elektronische fietssloten maken ontgrendeling zonder sleutel mogelijk. Dat betekent geen risico op verlies van sleutels, de noodzaak voor sleutelbeheer en een snellere uitgave en inname van fietsen.

Contact met Skopei

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op: