Onze klanten

Benieuwd naar hoe de slimme oplossingen van Skopei gebruikt worden door met door onze klanten? Lees onze klantcases en krijg meer inzicht in hoe onze producten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw dienstverlening.

Autodelen van A tot Z bij Alphabet

Alphabet Share, het zakelijk deelauto concept van Alphabet Nederland, maakt gebruik van ons alles-in-een autodeelsysteem: een combinatie van hard- en software voor het beheren, delen en verhuren van voertuigen voor zowel kleine als grote wagenparken.

Toegepaste Skopei oplossing: Autodeelsysteem & Topology

Digitaal fietsslot voor NS OV-fiets

De Nederlandse Spoorwegen maakt gebruik van het Skopei Smart Bike Lock. Met de inzet van het slimme slot is het huren van de OV-fiets een stuk gebruiksvriendelijker en flexibel. Met een geldig fietsabonnement kan het slot met OV-chipkaart geopend worden. Het slot bewaart de abonnementsgegevens van de gepresenteerde OV-chipkaart gedurende de reservering, zodat het slot tijdens de reserveerperiode met de kaart kan worden geopend en gesloten. Wanneer de fiets wordt ingeleverd en op slot wordt gezet op een NS locatie, wordt de reservering beëindigd en wordt de OV-chipkaart weer afgemeld.

Toegepaste Skopei oplossing: Smart Bike Lock

Wat onze klanten zeggen

“In Skopei hebben we sinds eind 2022 de ideale partner voor onze autodeelpropositie. De vloot met deelauto’s is sinds de nieuwe partnership met Skopei weer gaan groeien. Hopelijk kunnen we deze stijgende lijn voortzetten!

Jasper Maijers

Productmanager Alphabet

Bedrijfswagen verhuur met BUSY

Prachtig voorbeeld van slimme verhuur via ons deelplatform Topology! Sinds kort biedt Liberty Rent (Autoverhuur) BUSY® aan, een nieuwe #deelauto-service die met Topology is geïntegreerd. Het reserveren en gebruiken werkt volledig via onze app. Starten kan heel gemakkelijk, via de raamsticker of via het aanbod in de app. Het huren van deze 7m³ bestelbus was met deze slimme samenwerking nog nooit zo eenvoudig.

Toegepaste Skopei oplossing: Autodeelsysteem & Topology

Brivec’s deelfietsen bij businesscenters

Brivec, vastgoedbeheerder van Businesscenter.nl, heeft gekozen voor Skopei’s elektronische fietssloten doordat het product optimaal aansluit bij Brivec’s strategie van onbemande kantoorlocaties. De integratie van slimme fietssloten met Brivec’s systemen zorgen ervoor dat huurders gebruik kunnen blijven maken van de bestaande tags, en er geen sleuteloverdracht nodig is. Hierdoor kan er snel en gemakkelijk gebruikgemaakt worden van een deelfiets.

Toegepaste Skopei oplossing: Smart Bike Lock

Vraag een live demo aan

Onze producten ervaren? Onze specialisten laten u online of bij u op locatie graag zien hoe onze producten werken en waarde toevoegen aan uw dienstverlening.

Zonnebloem Bliekenbike

De Zonnebloem Bliekenbike is een elektrische duofiets aangeboden door Nationale Vereniging de Zonnebloem aan de inwoners van Gorinchem en geïnteresseerden uit de regio, die graag fietsen maar dat niet meer zelfstandig kunnen. Voorzien van het Skopei Smart Bike Lock én ons reserveringssysteem, waarmee De Zonnebloem-Bliekenbike geboekt kan worden via onze Topology app en zonder sleutel kan worden ontgrendeld op de locatie Syndion Gorinchem.

Toegepaste Skopei oplossing: Smart Bike Lock & Topology

Contact met Skopei

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op: