Skopei

Beheren, delen en verhuren

Onze missie is om bedrijven te helpen hun mobiliteit en werkplekken slimmer te delen, zodat ze efficiënter en duurzamer kunnen werken. Wij bieden een breed scala aan oplossingen voor het beheren, delen en verhuren van fietsen, auto’s, trailers en werkplekken. Lees meer over Skopei of direct neemt contact op.

Beheren, delen & verhuren

Skopei gelooft dat geluk gelijkstaat aan vrijheid. Vrijheid voor organisaties en gebruikers om zich te kunnen begeven in een schone en leefbare wereld, door samen deelmobiliteit en werkplekken te gebruiken.

Om dat te bereiken biedt Skopei een alles-in-een-oplossing aan, bestaande uit slimme hard- én software, die het mogelijk maakt om auto’s, fietsen, trailers en werkplekken te delen, beheren en te verhuren. Flexibel, efficiënt en kostenbesparend!

Met onze oplossing zijn organisaties volledig vrij om te bepalen hoe zij hun aanbod inrichten en inzetten. Dat bespaart tijd op administratieve taken en zorgt voor meer efficiëntie.

Onze klanten

Benieuwd naar hoe onze slimme oplossingen gebruikt worden door met uw organisatie vergelijkbare bedrijven? Bekijk onze klantcases en krijg meer inzicht in hoe onze producten van toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw dienstverlening.

In-house productie en ontwikkeling

Wij geloven in de kracht van technologie om bedrijven te helpen hun mobiliteit efficiënter en duurzamer te beheren. Om snel en voortdurend in te spelen op behoeften, produceren we lokaal in Nederland met eigen assemblage- en ontwikkelingsteams. Dit resulteert in korte lijnen en een snel, kwalitatief resultaat

In-house ontwikkeling bij Skopei

Werken bij Skopei

Skopei zet zich al jaren in voor slimme technologie voor het realiseren van een fijne en duurzame leef- en werkomgeving. Met minder reistijd en minder uitstoot voor het behouden van onze planeet en onze leefomgeving transformeren. Door diensten aan te bieden voor smart living, smart working, smart mobility.

Sinds 2009 ontwikkelt en ontwerpt Skopei innovatieve soft- en hardware voor het delen van mobiliteit en werkplekken. Sindsdien hebben we snelle vooruitgang geboekt op het gebied van technologie, connectiviteit en data-analyse. Dat doen we samen met gepassioneerde collega’s. Werken bij Skopei? Ontdek onze vacatures.

Contact met Skopei

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op: