Ontzorg de zorg met deelmobiliteit van Skopei

Als zorginstelling op zoek naar een efficiënte en kostenbesparende manier om deelmobiliteit te bieden aan uw medewerkers? Ontdek hoe de deelmobiliteit oplossingen van Skopei zorgorganisaties kunnen ondersteunen en optimaliseren.

Wat bieden we zorginstellingen?

Bij Skopei bieden we slimme mobiliteitsoplossingen op maat voor zorginstellingen. Onze producten, waaronder elektronische fietssloten en autodeelsystemen, maken het beheer voor beheerders flexibel en betrouwbaar. Hierdoor kunnen mobiliteitsoplossingen eenvoudig worden aangeboden en beheerd, wat leidt tot verhoogde flexibiliteit, online aansturing en efficiëntie.

Skopei elektronisch fietsslot
Topology, in-house ontwikkelde softwareplatform van Skopei

Hoe werk mobiliteit voor zorginstellingen?

Met onze hard- en softwareoplossingen kunnen zorginstellingen eenvoudig intern (deel)mobiliteit aanbieden en beheren. Via ons platform, Topology, krijgen beheerders altijd inzicht in reserveringen en het gebruik van de deelmobiliteit, zodat ze overzicht houden over wie, wat en wanneer gebruikt.

Veilig en direct toegang tot mobiliteit

Het delen van voertuigen voor zorgaanbieders zorgt ervoor dat zorgpersoneel altijd direct toegang heeft tot een beschikbaar vervoermiddel, zonder gedoe over individueel beheer of sleuteloverdracht. Met onze elektronische fietssloten en autodeelsysteem kunnen zorginstellingen moeiteloos en efficiënt mobiliteit aanbieden en beheren. Dit zorgt voor een soepele ervaring voor zowel beheerders als gebruikers, waarbij alle deelmobiliteit samenkomt op één platform.

Hard- en Software oplossingen gecombineerd van Skopei

Vraag een live demo aan

Onze producten ervaren? Onze specialisten laten u online of bij u op locatie graag zien hoe onze producten werken en waarde toevoegen aan uw dienstverlening.

Modules voor deelmobiliteit voor de zorg

Onze producten bieden een veilige en betrouwbare manier om toegang te krijgen tot (deel)mobiliteit, exclusief voor bevoegde personen. Zorgmedewerkers kunnen efficiënt en flexibel inspelen op zorgbehoeften dankzij eenvoudige reserveringsmogelijkheden en directe toegang via één pas of tag. Dit alles wordt beheerd vanuit één geïntegreerd platform, waardoor alle mobiliteitsoplossingen overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Daarnaast draagt het gebruik van deelmobiliteit, zoals deelfietsen en autodelen, bij aan een duurzame en milieuvriendelijke werkomgeving

Beheerders kunnen eenvoudig reserveringen beheren, terwijl gebruikers gemakkelijk een tijdslot kunnen reserveren voor een interne deelfiets of poolauto.

Meld problemen of ongemakken snel en efficiënt via Topology, waarna de juiste partij automatisch een melding krijgt om het probleem op te lossen.

Krijg automatisch gedetailleerd inzicht in gebruikers via het platform.

Voer verificaties uit binnen Topology om zo een veilige en betrouwbare toegang te verlenen aan bevoegde personen. Voor het gebruik van poolauto’s wordt altijd een rijbewijsverificatie uitgevoerd via het RDW.

Deelmobiliteit

Deelmobiliteit in de praktijk

Of een zorgaanbieder kiest voor losse producten of een combinatie om mobiliteit intern te combineren, onze hard- en software oplossingen helpen tijd te besparen en de efficiëntie te verhogen. Zorgpersoneel kan met één pas zowel toegang krijgen tot deelfietsen als deelauto’s, waardoor gemakkelijk van patiënt naar patiënt gereisd kan worden. Dit maakt het mogelijk om snel en flexibel te reageren op zorgbehoeften, zonder problemen met een fysieke sleuteloverdracht. 

Beheerders kunnen gecontroleerde toegang verlenen aan individuele gebruikers maar ook aan verschillende gebruikersgroepen, zoals zorgpersoneel en patiënten. Hierdoor blijft er altijd inzicht in gebruikersgroepen, reserveringen en gebruikersgegevens via ons platform.

Slim vastgoed toevoegen via één platform

We bieden zorginstellingen ook een geïntegreerde oplossing voor deelmobiliteit met sleutelloze toegangssystemen op één platform. Elektronische deursloten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan de beheeromgeving van de zorginstelling. 

Zorgpersoneel kan met één pas/tag toegang krijgen tot de deelfiets, poolauto en het gehele pand, zonder het gedoe van meerdere apps of fysieke sleutels, maar eenvoudig via één platform.

combinatie van deelmobiliteit met slim toegangsbeheer

Contact met Skopei

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een demo of offerte aanvragen? Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail of neem telefonisch contact op: